ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

|

05 CRF150F 160Το Honda Service Δελιγιάννης παρέχει μια μεγάλη γκάμα εγαρσιών συντήρησης και επισκευής μοτοσυκλετών Honda στο Ηράκλειο Κρήτης.

Άψογη εξυπηρέτηση από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μέσω τεχνικών σεμιναρίων του κατασκευαστή σε όλα τα μοντέλα Honda που παρακολουθούν μόνο εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda, ώστε να μπορούν να παρέχουν αποτελεσματική συντήρηση σε όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών Honda.


Ως επίσημος αντιπρόσωπος γνήσιων ανταλλακτικών Honda στο Ηράκλειο Κρήτης μπορούμε και παρέχουμε  στους πελάτες μας πολύ χαμηλές τιμές , απολαμβάνοντας οι πελάτες μας την αξιοπιστία και σιγουριά του κατασκευαστή.


Με τον τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικό εξοπλισμό Honda που διαθέτουμε, βρίσκουμε άμεσα κάθε βλάβη της μοτοσυκλέτας σας, χωρίς να χρειάζεται να δαπανάμε τον χρόνο σας και με ελάχιστο κόστος, γιατί με τα μέσα που διαθέτουμε εντοπίζουμε άμεσα το πρόβλημα. Ακολουθούν μερικές από τις εργασίες επισκευής και συντήρησης που αναλαμβάνουμε:

 • Πρώτο Service

  Το πρώτο service είναι δωρεάν! Για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να γίνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

 • Προγραμματισμένη Συντήρηση

  Είναι η συντήρηση που είναι προγραμματισμένη από τον κατασκευαστή συναρτήσει των χιλιομέτρων που έχει διανύσει η μοτοσικλέτα.

 • Απρογραμμάτιστη Συντήρηση

  Είναι η συντήρηση που θα γίνει στην μοτοσικλέτα σας μετά από μία βλάβη.

 • Επισκευή Αναρτήσεων

  Με τα ειδικά εργαλεία που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να επισκευάζουμε κάθε τύπου ανάρτηση.

 • Ηλεκτρολογικά - Ηλεκτρονικά

  Με την κατάλληλη βιβλιογραφία , εμπειρία και τα ειδικά εργαλεία που διαθέτουμε, επισκευάζουμε κάθε είδους ηλεκτρολογική βλάβη

 • Δυναμομέτρηση Μοτοσυκλετών

  Με το δυναμόμετρο που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να δούμε με ακρίβεια την κατάσταση της μοτοσυκλέτας σας.